Valkeakoski

2019. ápr. 24.2019. ápr. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Valkeakoski területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Original Sokos Hotel Ilves Tampere, Nokia Camping Viinikanniemi és Holiday Club Tampere Spa. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Valkeakoski területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Valkeakoski területén

16 964 Ft-tól
20 878 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 32 809 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Valkeakoski városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 43 248 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 39 147 Ft körül alakult. Ez 3%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 37 966 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Valkeakoski városában az átlagos április havi hőmérséklet 3,7 °C/38,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 22,2 °C/72,0 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -10,2 °C/13,6 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Valkeakoski városához a legközelebb eső repülőtér Tampere (TMP) (27,05 km).

Utazás tervezése ide: Finnország