Tornio

2019. ápr. 18.2019. ápr. 19.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Tornio területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Huoneistohotelli Jokikeskus, Savotta Camping és Sleep Inn Beauty. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Tornio területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Tornio területén

15 667 Ft-tól
16 404 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 25 805 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Tornio városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 32 809 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 30 597 Ft körül alakult. Ez 3%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 29 399 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Tornio városában az átlagos április havi hőmérséklet 0,4 °C/32,7 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 20,2 °C/68,4 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -13,5 °C/7,7 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Tornio városához a legközelebb eső repülőtér Kemi / Tornio (KEM) (19,9km).

Utazás tervezése ide: Finnország