Sotkamo

2019. ápr. 21.2019. ápr. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Sotkamo területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Aurinkokunta Holiday Homes, VillaVuokatti és Vuokatin Aateli Villas. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Sotkamo területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Sotkamo területén

15 906 Ft-tól
17 570 Ft-tól
38 099 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 35 510 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Sotkamo városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 92 474 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 44 018 Ft körül alakult. Ez 8%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 47 748 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Sotkamo városához a legközelebb eső repülőtér Kajaani (KAJ) (37,59 km).

Utazás tervezése ide: Finnország