Sirkka

2019. ápr. 18.2019. ápr. 19.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Sirkka területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: LeviRoyal Levin Stara Apartment, Sirkka Villa Sleeps 10 WiFi és Holiday Home Kätkäläinen e 2. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Sirkka területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Sirkka területén

33 480 Ft-tól
30 336 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap július szokott lenni a maga 23 677 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Sirkka városában a legdrágább tartózkodási hónap március szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 84 349 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 59 192 Ft körül alakult. Ez 18%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 48 329 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Sirkka városában az átlagos április havi hőmérséklet -1,5 °C/29,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 19,7 °C/67,5 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -17,6 °C/0,3 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Sirkka városához a legközelebb eső repülőtér Kittilä (KTT) (11,7km).

Utazás tervezése ide: Finnország