Salo

2019. ápr. 19.2019. ápr. 20.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Salo területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Holiday Home Peltosirkku, seeteri, Holiday Home Kivitasku, seeteri és Holiday Home Karri. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Salo területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Salo területén

15 908 Ft-tól
21 827 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 26 636 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Salo városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 39 955 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 31 816 Ft körül alakult. Ez 1%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 32 155 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Salo városában az átlagos április havi hőmérséklet 4,2 °C/39,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 22,2 °C/72,0 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -8,8 °C/16,2 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Salo városához a legközelebb eső repülőtér Turku (TKU) (48,90 km).

Utazás tervezése ide: Finnország