Rauma

2019. ápr. 21.2019. ápr. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Rauma területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel CityHovi, Ahlströmin Ruukki Kauttua és Laitilan Kievari. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Rauma területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Rauma területén

17 200 Ft-tól
22 379 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 28 852 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Rauma városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 39 949 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 32 181 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Rauma városában az átlagos április havi hőmérséklet 4,2 °C/39,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 21,7 °C/71,1 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -8,1 °C/17,4 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Rauma városához a legközelebb eső repülőtér Pori (POR) (40,26 km).

Utazás tervezése ide: Finnország