Jakobstad

2019. ápr. 21.2019. ápr. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Jakobstad területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Omakotitalo keskustassa 300 m2, VIP Evi és Apartment Punakettu. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Jakobstad területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Jakobstad területén

15 721 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 26 263 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Jakobstad városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 32 181 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 31 071 Ft körül alakult. Ez 2%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 30 399 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Jakobstad városában az átlagos április havi hőmérséklet 3,1 °C/37,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 21,2 °C/70,2 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -11,2 °C/11,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Jakobstad városához a legközelebb eső repülőtér Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy (KOK) (22,49 km).

Utazás tervezése ide: Finnország