Nokia

2019. ápr. 24.2019. ápr. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Nokia területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Finn Rooms, Apartment Hotel Tampere MN és Finn Apartments - City Center. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Nokia területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Nokia területén

14 354 Ft-tól
22 370 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap április szokott lenni a maga 29 826 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Nokia városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 45 485 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 37 655 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Nokia városában az átlagos április havi hőmérséklet 3,7 °C/38,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 22,2 °C/72,0 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -10,2 °C/13,6 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Nokia városához a legközelebb eső repülőtér Tampere (TMP) (12,28 km).

Utazás tervezése ide: Finnország