Lieksa

2019. ápr. 18.2019. ápr. 19.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Lieksa területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Holiday Home Koli, vernetti 1, Holiday Home Koli, honkakoli 16 és Holiday Home Koli, koliwood a. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Lieksa területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Lieksa területén

16 404 Ft-tól
28 938 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 22 856 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Lieksa városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 34 283 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 25 067 Ft körül alakult. Ez 10%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 27 682 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Lieksa városában az átlagos április havi hőmérséklet 2,2 °C/36,0 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 21,6 °C/70,9 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -12,4 °C/9,7 °F körüli átlaghőmérsékletével.

Utazás tervezése ide: Finnország