Kuusamo

2019. márc. 20.2019. márc. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kuusamo területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Koivula Chalet, Makela Villa Sleeps 25 WiFi és Villa Porkka. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kuusamo területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Kuusamo területén

52 925 Ft-tól
69 167 Ft-tól
84 315 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap június szokott lenni a maga 32 120 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Kuusamo városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 44 895 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 36 500 Ft körül alakult. Ez 4%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 38 082 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Finnország