Kurikka

2019. ápr. 25.2019. ápr. 26.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kurikka területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Mäntylän Tila, Hotel Lapuahovi és Siirilän tila. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kurikka területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Kurikka területén

16 591 Ft-tól
21 624 Ft-tól

GYIK

Kurikka városában az átlagos április havi hőmérséklet 3,5 °C/38,2 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 21,6 °C/70,9 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -9,5 °C/14,9 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Kurikka városához a legközelebb eső repülőtér Seinäjoki-Ilmajoki (SJY) (23,66 km). További közeli repülőterek: Vaasa (57,56 km)

Utazás tervezése ide: Finnország