Kotka

2019. márc. 20.2019. márc. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kotka területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Kotkan Residenssi, Santalahti Resort Cottages és Scandinavian Sun Apartments. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kotka területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Kotka területén

12 410 Ft-tól
21 352 Ft-tól
109 500 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 25 915 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Kotka városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 33 580 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 29 930 Ft körül alakult. Ez 1%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 29 383 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Finnország