Keminmaa

2019. ápr. 24.2019. ápr. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Keminmaa területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Anki's apartment, Huoneistohotelli Jokikeskus és Savotta Camping. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Keminmaa területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Keminmaa területén

17 896 Ft-tól
19 946 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 24 979 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Keminmaa városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 32 809 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 29 453 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Keminmaa városához a legközelebb eső repülőtér Kemi / Tornio (KEM) (3,01 km).

Utazás tervezése ide: Finnország