Kemi

2019. márc. 23.2019. márc. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kemi területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Wanha Pappila Cottages, Scandic Kemi és Hotel Merihovi. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kemi területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 25 157 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Kemi városában a legdrágább tartózkodási hónap február szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 34 036 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 28 487 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Finnország