Kalajoki

2019. márc. 20.2019. márc. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kalajoki területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Merenranta Huvila 210 m2, Firelake Guest House and Camping és Seastar Apartments. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kalajoki területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Kalajoki területén

16 295 Ft-tól
15 380 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 23 070 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Kalajoki városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 42 112 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 27 830 Ft körül alakult. Ez 6%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 29 692 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Finnország