Jämsä

2019. márc. 23.2019. márc. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Jämsä területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: City Hotelli Jamsanukko, Tervajarvi Cottage és Koskentien kotimajoitus. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Jämsä területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Jämsä területén

15 723 Ft-tól
26 637 Ft-tól
39 585 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 16 278 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Jämsä városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 191 637 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 33 296 Ft körül alakult. Ez 68%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 56 234 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Finnország