Inari

2019. jan. 24.2019. jan. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Inari területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Apaja House, Revontulen Tupa és Mökki - The White Blue Wilderness Lodge. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Inari területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

Mi az utazók véleménye Inari városáról?

9,8
Szabadtéri programok rajongói
9,4
Kalandvágyó utazók
9,4
Történelemrajongók
7,2
Családos utazók
Tagi vélemények (3)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2015. 11. 29.

Inari is a town in Finnish Lapland located on Lake Inari known for being a cultural center of the Sami. Siida is a museum dedicated to all things Sami and Sajos is a Sami administration and cultural center as well as a conference center and event space.

Rachel S
Rachel SBerlin
2013. 10. 22.

One of the most beautiful places in Finland I've visited, the far-north Inari boasts swaths of pristine forests and lakes. It's also home to the Sami Parliament -- the official government seat of Finland's largest minority group. This was a fascinating place different than any other I saw in Finland.

Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
2018. 12. 16.

Utazás tervezése ide: Finnország