Ikaalinen

2019. ápr. 19.2019. ápr. 20.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Ikaalinen területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Three-Bedroom Holiday Home in Parkano, Two-Bedroom Holiday Home in Tampere és Villa Blue beach / Siniranta. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Ikaalinen területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Ikaalinen területén

30 336 Ft-tól
40 694 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 32 556 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Ikaalinen városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 41 434 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 36 255 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Ikaalinen városában az átlagos április havi hőmérséklet 3,5 °C/38,2 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 21,6 °C/70,9 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -9,5 °C/14,9 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Ikaalinen városához a legközelebb eső repülőtér Tampere (TMP) (49,59 km).

Utazás tervezése ide: Finnország