Hyvinkaa

2019. ápr. 19.2019. ápr. 20.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Hyvinkaa területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: A spacious three-bedroom apartment is located in Hyvinkää. (ID 8255), Cozy and comfortable two room apartment és Cozy cottage in the lakeside near Helsinki. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Hyvinkaa területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Hyvinkaa területén

39 955 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap július szokott lenni a maga 37 735 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Hyvinkaa városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 55 122 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 44 394 Ft körül alakult. Ez 2%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 43 408 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Hyvinkaa városában az átlagos április havi hőmérséklet 4,2 °C/39,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 22,2 °C/72,0 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -8,8 °C/16,2 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Hyvinkaa városához a legközelebb eső repülőtér Helsinki Vantaa (HEL) (34,41 km).

Utazás tervezése ide: Finnország