Harjavalta

2019. márc. 23.2019. márc. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Harjavalta területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel CityHovi, Ahlströmin Ruukki Kauttua és Ahlströmin Ruukki Noormarkku. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Harjavalta területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 25 527 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Harjavalta városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 50 684 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 36 996 Ft körül alakult. Ez 6%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 34 440 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Finnország