Hamina

2019. márc. 23.2019. márc. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Hamina területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Lake Apartment, Kotimajoitus Tiutinen és Studio apartment in Kotka, Anjalankatu 2-4 (ID 5502). A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Hamina területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 25 897 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Hamina városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 37 735 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 34 406 Ft körül alakult. Ez 3%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 33 081 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Finnország