Hämeenlinna

2019. márc. 20.2019. márc. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Hämeenlinna területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Villa Polaris, Villa Borealis és Puntilan Tila Holiday Homes. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Hämeenlinna területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 29 295 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Hämeenlinna városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 42 844 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 35 887 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Finnország