Espoo

2019. márc. 23.2019. márc. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Espoo területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: 3 room apartment in Espoo - Eestintaival 3, Viherkallio two room apartment with kitchen and balkony és One-apartment in Espoonlahti, Espoo - Amiraalin Puistotie 8. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Espoo területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Espoo területén

31 261 Ft-tól
32 371 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap április szokott lenni a maga 26 267 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Espoo városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 41 065 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 35 146 Ft körül alakult. Ez 1%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 34 746 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Finnország