Äkäslompolo

2019. ápr. 24.2019. ápr. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Äkäslompolo területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Ylläs Kanerva, Talo Ylläs és Holiday Club Yllas 1. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Äkäslompolo területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Äkäslompolo területén

27 775 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 29 826 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Äkäslompolo városában a legdrágább tartózkodási hónap március szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 57 415 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 46 603 Ft körül alakult. Ez 1%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 46 044 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Äkäslompolo városában az átlagos április havi hőmérséklet -1,5 °C/29,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 19,7 °C/67,5 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -17,6 °C/0,3 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Äkäslompolo városához a legközelebb eső repülőtér Kittilä (KTT) (31,11 km). További közeli repülőterek: Pajala (60,91 km)

Utazás tervezése ide: Finnország