Vicebszk

2019. ápr. 25.2019. ápr. 26.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Vicebszk területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Apartment on Suvorova, Apartment on 8 vulica Uryсkaha és Apartment on Komsomolskaya street 7. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Vicebszk területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Vicebszk területén

30 012 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap április szokott lenni a maga 9 321 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Vicebszk városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 12 676 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 10 066 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 10 346 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Vicebszk városában az átlagos április havi hőmérséklet 7,3 °C/45,1 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 23,7 °C/74,7 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -7,8 °C/18,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.

Utazás tervezése ide: Fehéroroszország