Bahir Dar

2019. ápr. 25.2019. ápr. 26.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Bahir Dar területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Winn Hotel, Ours Guest house és Abay International Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Bahir Dar területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Bahir Dar területén

3 915 Ft-tól
6 338 Ft-tól
5 033 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Bahir Dar városáról?

9,8
Művészet & Design kedvelők
9,8
Szabadtéri programok rajongói
9,8
Zöld utazók
6,1
Kalandvágyó utazók
5,6
Spiritualitást keresők
Tagi vélemények (10)
Don Poisson
Don PoissonVancouver
2017. 01. 06.

A very friendly town where the Blue Nile River exits Lake Tana. There are colourful markets, warm friendly people and boat trips on the Lake to very old monasteries. Some are closed to female visitors. Many boats made from Papyrus reeds can be seen traversing the lake.

Harold
HaroldBrooklyn
2017. 01. 06.

The lakeside location gives this town a bit of charm. A reasonable place to spend a day or two relaxing poolside (though you probably won't want to get too close to the lake itself). The tourism highlight here is a boat trip around Lake Tana and its monasteries. References to this being Ethiopia's Riviera are a bit generous.

Aloha Ethiopia
Aloha EthiopiaBahir Dar
2016. 04. 19.

Lovely city of bahir Dar is situated at the southern part of lake Tana.

Molla M
Molla MAddisz-Abeba
2013. 11. 07.

Loved the new modern hotels and the monasteries

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 6 711 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Bahir Dar városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 9 693 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 8 202 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 8 389 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Bahir Dar városában az átlagos április havi hőmérséklet 18,0 °C/64,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb április hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 22,6 °C/72,7 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 8,0 °C/46,4 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Bahir Dar városához a legközelebb eső repülőtér Bahar Dar (BJR) (0,75 km).

Utazás tervezése ide: Etiópia