Rakvere

2019. ápr. 18.2019. ápr. 19.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Rakvere területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotell Wesenbergh, Katariina Guesthouse és Sagadi Manor Hostel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Rakvere területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Rakvere területén

8 847 Ft-tól
9 585 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 14 746 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Rakvere városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 23 224 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 17 695 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 18 064 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Rakvere városában az átlagos április havi hőmérséklet 4,8 °C/40,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 22,0 °C/71,6 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -7,9 °C/17,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.

Utazás tervezése ide: Észtország