Põltsamaa

2019. ápr. 24.2019. ápr. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Põltsamaa területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Vao Guesthouse, Janune Kägu és Pinska Guesthouse. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Põltsamaa területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Põltsamaa területén

11 371 Ft-tól
12 490 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap április szokott lenni a maga 13 422 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Põltsamaa városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 27 589 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 16 404 Ft körül alakult. Ez 14%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 18 753 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Põltsamaa városához a legközelebb eső repülőtér Tartu (TAY) (56,78 km).

Utazás tervezése ide: Észtország