Pärnu

2019. ápr. 19.2019. ápr. 20.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Pärnu területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel Vesiroos, Jaani Accommodation és Hotel Villa Katariina. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Pärnu területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

Mi az utazók véleménye Pärnu városáról?

Tagi vélemények (4)
Jaak Treiman
Jaak TreimanLos Angeles
2017. 01. 06.

Estonia's summer resort town that other Europeans are also discovering. The beach is either fantastic or disappointing, depending on your expectations. There is no surf, one can walk a far distance into the water and the sunbathing is great, unless the shadow of the person next to you blocks the sun - in other words, it's crowded.

Karl Franks
Karl Franks
2017. 01. 06.

Pärnu (or Pernau) is the place to be in the summer for sunbathing. It's is a small resort in a bay with a nice beach and clear seawater. The town has a fair amount of small pubs and restaurants. Small part of the town has still art-deco buildings.

Valko Anastasia
Valko Anastasia
2012. 04. 17.

Pavel
PavelTallinn
2013. 03. 03.

GYIK

A legolcsóbb hónap április szokott lenni a maga 14 428 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Pärnu városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 29 596 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 19 237 Ft körül alakult. Ez 5%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 20 348 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Pärnu városában az átlagos április havi hőmérséklet 5,8 °C/42,4 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 22,8 °C/73,0 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -6,3 °C/20,7 °F körüli átlaghőmérsékletével.

Utazás tervezése ide: Észtország