Pärnu

2019. jan. 24.2019. jan. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Pärnu területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Lana House, Embrace Guestrooms & Apartments és Jaani Accommodation. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Pärnu területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

Mi az utazók véleménye Pärnu városáról?

Tagi vélemények (4)
Jaak Treiman
Jaak TreimanLos Angeles
2017. 01. 06.

Estonia's summer resort town that other Europeans are also discovering. The beach is either fantastic or disappointing, depending on your expectations. There is no surf, one can walk a far distance into the water and the sunbathing is great, unless the shadow of the person next to you blocks the sun - in other words, it's crowded.

Karl Franks
Karl Franks
2017. 01. 06.

Pärnu (or Pernau) is the place to be in the summer for sunbathing. It's is a small resort in a bay with a nice beach and clear seawater. The town has a fair amount of small pubs and restaurants. Small part of the town has still art-deco buildings.

Valko Anastasia
Valko Anastasia
2012. 04. 17.

Pavel
PavelTallinn
2013. 03. 03.

Utazás tervezése ide: Észtország