Narva

2019. ápr. 19.2019. ápr. 20.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Narva területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Puskini 65 Apartment, Kangelaste 2 Apartments és Viktoria Apartment. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Narva területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 11 098 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Narva városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 16 278 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 12 578 Ft körül alakult. Ez 8%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 13 596 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Narva városában az átlagos április havi hőmérséklet 5,6 °C/42,0 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 22,8 °C/73,0 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -8,6 °C/16,5 °F körüli átlaghőmérsékletével.

Utazás tervezése ide: Észtország