Haapsalu

2019. ápr. 18.2019. ápr. 19.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Haapsalu területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Oakcorner Place Apartment, Liiva Seaside Apartment és Beguta Guest House. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Haapsalu területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Haapsalu területén

7 926 Ft-tól
12 902 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 16 957 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Haapsalu városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 27 648 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 21 012 Ft körül alakult. Ez 1%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 20 745 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Haapsalu városában az átlagos április havi hőmérséklet 5,4 °C/41,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 20,4 °C/68,7 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -4,9 °C/23,2 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Haapsalu városához a legközelebb eső repülőtér Kardla (KDL) (42,8km).

Utazás tervezése ide: Észtország