Aszmara

2019. márc. 23.2019. márc. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Aszmara területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Crystal Hotel, Sunshine Hotel és Sunshine Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Aszmara területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Aszmara területén

90 084 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Aszmara városáról?

9,8
Wellness
9,8
Kalandvágyó utazók
9,8
Gasztroturisták
Tagi vélemények (8)
Roberto  ballaro
Roberto ballaro
2019. 02. 04.

I love staying in Eritrea for three months. the best thing was it's a very clean country and nice people most of all everyone treats equally I didn't see super rich or super poor most of living standards are the same . I have been in most African countries so I can see Eritrea is unique.

Somali Stars
Somali Stars
2017. 01. 06.

cool

Wedi Asmera Wedi Asmera
Wedi Asmera Wedi Asmera
2012. 06. 27.

asmerino

rodas Tekle
rodas TekleOslo
2012. 06. 25.

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 21 087 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Aszmara városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 38 845 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 27 377 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Eritrea

Aszmara területe és vonzáskörzete