Asszuán

2019. ápr. 25.2019. ápr. 26.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Asszuán területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Nubian Cataract Hotel, Awi Guest House és Meshra Katto. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Asszuán területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Asszuán területén

4 474 Ft-tól
8 202 Ft-tól
15 472 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap július szokott lenni a maga 8 948 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Asszuán városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 10 812 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 10 066 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Asszuán városához a legközelebb eső repülőtér Asszuán (ASW) (15,57 km).

Utazás tervezése ide: Egyiptom