Lydd

2019. febr. 17.2019. febr. 18.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Lydd területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Sandunes, The Orca és The Workshop @ The Grange. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Lydd területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

Lydd városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 30 986 Ft körüli árral kell számolni. A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 30 986 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával.
A vendégéjszakánkénti ár február hónapban átlagosan 33 538 Ft körül szokott alakulni. Ez -8 Ft%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 30 986 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Egyesült Királyság