Hasonlítson össze szállodákat London területén, és takarítson meg a szálláson

Sajnáljuk, Nem támogatjuk a 30 éjszakánál hosszabb tartózkodást.

London legjobb szállodáinak térképes keresése

Használja a térképünket, hogy szállodákat találjon az Ön által meglátogatni kívánt London terület, illetve látnivaló közelében.

A legjobb London szállodák. Vélemények olvasása

Bízzon benne, hogy a tökéletes szállást foglalta le. Mielőtt foglalna, olvassa el a valódi vendégek által adott véleményeket.

Több szálloda megtekintése

Szállodák itt: London

A piros telefonfülkék és az emeletes buszok városa, ahol az öt órai teázásnak szigorú etikettje van, és ahol a sorban állást művészi szinten űzik, a világ leglátogatottabb városai közé tartozik. A ködös Albion mindig nyüzsgő fővárosa mindenki számára tartogat valamit, legyen az történelem, művészet, építészet vagy szórakozás.

 

Mayfair és West End

Londonban találjuk a világ legjobb ötcsillagos szállodáit. Ha ilyen jellegű szállásra vágyunk, a Hyde park keleti végén található Mayfair vagy West End közelében keresgéljünk. Ezek a grandiózus hotelek írók, filmsztárok, idelátogató királyi sarjak átmeneti otthonává váltak. Egyes hotelek, mint például a Brown’s, történelmet írtak. Ha itt szállunk meg, derítsük ki, melyik híres vendég volt a szobánk előző lakosa. Oscar Wilde vagy Agatha Christie? Vagy éppen Bell indította első telefonhívását a szobánkból? Időjárástól függően sétálhatunk egyet a Hyde parkban, vagy - az Oxford Street fárasztó tömege után - elnyúlhatunk park egyik napozószékén.

 

Kelet-London

Ha olcsóbb szállásokat keresünk, válasszuk Kelet-Londont, ahonnan metróval könnyen meg tudjuk közelíteni bármelyik látnivalót vagy városrészt. A Kings Cross pályaudvar és Camden közelében rengeteg hostelt találunk. Ha itt szállunk meg, ne hagyjuk ki a camdeni piacot, és sétáljunk a csatorna mentén, míg rá nem bukkanunk London kis Velencéjére.

 

Dél-London

Waterloo környékén is találunk olcsó szálláslehetőséget. Ne zavarjon senkit, hogy a Temze túlpartján kell megszállnunk, hiszen a remek busz- és metróhálózatnak köszönhetően, a város nyüzsgő színterei gyorsan elérhetőek. A 139-es busz felső szintjéről remek városnéző túrát szervezhetünk magunknak, ahogy végighaladunk a Trafalgar téren, a Picccadily Circus Erosa mellett, egészen a Madame Tussauds viaszfiguráiig. Éjszakai pompájában, a London Bridgen áthaladva csatlakozzunk a szórakozó tömeghez a Soho egyik bárjában, vagy Convent Garden egyik menő bisztrójában.

Ha magasból szeretnénk látni a várost, tegyünk egy kört a Temze partján álló London Eye egyik kapszulájában, ahonnan megcsodálhatjuk a Szent Pál-székesegyházat, a Big Bent, a Parlamentet, a Towert, az HMS Belfast nevű múzeumhajót és a 180 méteres St Mary Axe felhőkarcolót is (alakjának köszönhetően a Gherkin/csemegeuborka becenevet kapta).

A város érdekességei közé tartozik, hogy háromszor adott otthont az olimpiai játékoknak, 1908-ban, 1948-ban és 2012-ben. Ne habozzunk hát tovább, a multikulturális város fantasztikus palotái, parkjai, múzeumai, alternatív stílusú városrészei és éjszakai élete mindenkit lenyűgöz.