Campbeltown

2019. máj. 23.2019. máj. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Campbeltown területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Bruntholme, Belloch Cottage és The Greannan Bed & Breakfast. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Campbeltown területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Campbeltown területén

22 255 Ft-tól
34 681 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 31 157 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Campbeltown városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 41 542 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év május hónapjában átlagosan 34 495 Ft körül alakult. Ez 1%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 34 959 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Campbeltown városában az átlagos május havi hőmérséklet 9,8 °C/49,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 16,0 °C/60,8 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga 4,1 °C/39,4 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Campbeltown városához a legközelebb eső repülőtér Campbeltown (CAL) (5,31 km). További közeli repülőterek: Islay Glenegedale (49,87 km) Glasgow Prestwick (65,51 km)

Utazás tervezése ide: Egyesült Királyság