Khawr Fakkān

2019. ápr. 18.2019. ápr. 19.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Khawr Fakkān területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Mina AlFajer Apartments (Telal Real Estate), Mina Al Fajer Villas és The Retreat. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Khawr Fakkān területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Khawr Fakkān területén

8 879 Ft-tól
11 098 Ft-tól
27 191 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 19 977 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Khawr Fakkān városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 28 856 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 24 417 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 24 910 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Khawr Fakkān városához a legközelebb eső repülőtér Ras Al Khaimah (RKT) (51,7km).További közeli repülőterek: Al Hamra vízi (69,8km)

Utazás tervezése ide: Egyesült Arab Emírségek