Jebel Dhanna

2019. aug. 27.2019. aug. 28.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Jebel Dhanna területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Anantara Desert Islands Resort & Spa, Anantara Sir Bani Yas Island Al Yamm Villa Resort és Anantara Al Sahel Villa Resort. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Jebel Dhanna területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Jebel Dhanna területén

119 Ft-tól
471 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap július szokott lenni a maga 31 249 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Jebel Dhanna városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 116 734 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év augusztus hónapjában átlagosan 35 200 Ft körül alakult. Ez 82%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 64 114 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Jebel Dhanna városához a legközelebb eső repülőtér Sir Bani Yas-sziget (XSB) (10,69 km). További közeli repülőterek: Delma (44,57 km)

Utazás tervezése ide: Egyesült Arab Emírségek