Hatta

2019. júl. 2.2019. júl. 3.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Hatta területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Simple Farm House, Beach Villa Oman és Holiday Villa Inn - Masfout Hatta. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Hatta területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Hatta területén

14 647 Ft-tól
10 669 Ft-tól
18 987 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 15 189 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Hatta városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 28 932 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 18 806 Ft körül alakult. Ez 7%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 20 193 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Hatta városához a legközelebb eső repülőtér Al Ain (AAN) (72,57 km).

Utazás tervezése ide: Egyesült Arab Emírségek