Hatta

2019. szept. 23.2019. szept. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Hatta területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Beach Villa Oman, Hatta Damani Lodges Resort és Hatta Sedr Trailers Resort. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Hatta területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Hatta területén

38 827 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 15 680 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Hatta városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 30 240 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 19 413 Ft körül alakult. Ez 9%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 21 343 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Hatta városához a legközelebb eső repülőtér el-Fudzsejra (FJR) (39,56 km). További közeli repülőterek: Minhad Ab (49,01 km) Al Ain (72,57 km)

Utazás tervezése ide: Egyesült Arab Emírségek