Dibā

2019. ápr. 24.2019. ápr. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Dibā területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Six Senses Zighy Bay, Mangrove Hotel és Bin Majid Beach Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Dibā területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Dibā területén

9 880 Ft-tól
15 286 Ft-tól
34 859 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap július szokott lenni a maga 19 387 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Dibā városában a legdrágább tartózkodási hónap március szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 93 952 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 23 488 Ft körül alakult. Ez 38%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 32 529 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Dibā városához a legközelebb eső repülőtér Ras Al Khaimah (RKT) (32,00 km). További közeli repülőterek: Al Hamra vízi (48,82 km)

Utazás tervezése ide: Egyesült Arab Emírségek