Al Qīmī

2019. júl. 4.2019. júl. 5.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Al Qīmī területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Sama al Buraimi Hotel, Aryana Hotel és ALFA ALMROR. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Al Qīmī területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Al Qīmī területén

11 898 Ft-tól
7 932 Ft-tól
13 340 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 15 504 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Al Qīmī városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 27 041 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 20 191 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Al Qīmī városához a legközelebb eső repülőtér Al Ain (AAN) (0,98 km).

Utazás tervezése ide: Egyesült Arab Emírségek