Al Qīmī

2019. szept. 22.2019. szept. 23.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Al Qīmī területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Sama al Buraimi Hotel, Aryana Hotel és Alfa Almror. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Al Qīmī területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Al Qīmī területén

12 342 Ft-tól
8 228 Ft-tól
13 838 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 16 082 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Al Qīmī városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 28 051 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 20 945 Ft körül alakult. Ez 3%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 20 197 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Al Qīmī városához a legközelebb eső repülőtér Al Ain (AAN) (0,98 km).

Utazás tervezése ide: Egyesült Arab Emírségek