Al Mu`taraḑ

2019. ápr. 18.2019. ápr. 19.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Al Mu`taraḑ területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Sama al Buraimi hotel, Buraimi Hotel és Aryana Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Al Mu`taraḑ területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Al Mu`taraḑ területén

13 455 Ft-tól
12 349 Ft-tól
19 353 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 14 377 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Al Mu`taraḑ városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 28 016 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 20 275 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Al Mu`taraḑ városához a legközelebb eső repülőtér Al Ain (AAN) (4,2km).

Utazás tervezése ide: Egyesült Arab Emírségek