Al Mafraq

2019. júl. 2.2019. júl. 3.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Al Mafraq területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Gorgeous 3 Bedrooms In A Resort In Al Raha Beach, Centro Capital Centre By Rotana és Aerotel Abu Dhabi T1. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Al Mafraq területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Al Mafraq területén

16 998 Ft-tól
16 274 Ft-tól
26 039 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap augusztus szokott lenni a maga 21 337 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Al Mafraq városában a legdrágább tartózkodási hónap november szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 61 481 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 24 231 Ft körül alakult. Ez 25%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 30 379 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Al Mafraq városához a legközelebb eső repülőtér Abu-Dzabi Abu Dhabi International (AUH) (14,82 km). További közeli repülőterek: Yas-sziget vízi (19,01 km)

Utazás tervezése ide: Egyesült Arab Emírségek