Hasonlítson össze szállodákat New York területén, és takarítson meg a szálláson

Sajnáljuk, Nem támogatjuk a 30 éjszakánál hosszabb tartózkodást.

New York legjobb szállodáinak térképes keresése

Használja a térképünket, hogy szállodákat találjon az Ön által meglátogatni kívánt New York terület, illetve látnivaló közelében.

A legjobb New York szállodák. Vélemények olvasása

Bízzon benne, hogy a tökéletes szállást foglalta le. Mielőtt foglalna, olvassa el a valódi vendégek által adott véleményeket.

Több szálloda megtekintése

Szállodák itt: New York

A város, ami sohasem alszik. A város, ahová ha megérkezünk, olyan, mintha egy filmbe csöppentünk volna. A járdaszélén állva a sárga taxikra vadászunk, a toronymagas irodaház sarkán egy hot dog árustól épp az uzsonnánkat vásároljuk, a Time Squaren együtt fényképezkedünk több száz turistával az óriáskivetítő és a neonreklámok hátterében, végigsétálva a Central Parkban összefutunk kocogó filmsztárokkal, amikor is ráébredünk, hogy ez még sem egy film. A város, a trendalkotó, az állandóan lüktető epicentrum, ahol az álmok valóra válnak. Harapjunk hát bele a Nagy Almába!

 

Manhattan

New Yorkban találhatjuk a világ legdrágább szállodáit, ebből is a legtöbbet itt Manhattanben. Ez az ikonikus városrész magába foglalja NY kvintesszenciáját. Legyen az bármi, ami eszünkbe jut erről a városról, biztos, hogy itt megtaláljuk. A város arculatát meghatározó épületeket, mint a Rockefeller Center, az Empire State Building vagy a Lincoln Centre, a világhírű és jelentőségű múzeumait, mit a MoMA, a Guggenheim vagy a Metropolitan múzeumokat, vagy az egyirányú sugárútjait. Mindamellett, hogy kielégíthetjük művészeti, kulturális és "ét" vágyunkat is, egyszerre érezhetjük magunkat a földgolyó bármelyik részén. Elég csak egy kis kitérőt tenni Little Italy, Chinatown, Koreatown, Little India vagy Harlembe.

 

Queens és Brooklyn

Mivel New York közlekedési hálózata nem bonyolult és remekül működik, így az sem probléma, ha pénztárcánk nem bírja a Manhattan kínálta szállásokat. Queensben és Brooklynban mindenképpen találunk büdzsé-barát szállást. Metróval vagy taxival pedig a nap 24 órájában bárhonnan bárhová eljutunk. A Brooklyn híd remek kilátást biztosít a Szabadság szoborra és Lower Manhattenre. Ha itt járunk, ne hagyjuk ki a Park Slope részt, amit Brooklyn oázisának tartják. A tipikus barna homokkőből épített sorházak, a nyugodt élet ritmusa, a trendi bárok és éttermek az amerikai álmot idézik meg.

 

Staten Island

Habár kicsit kiesik a New york-i turisták vonzásköréből ez a része a városnak, mégis praktikus okokból megfontolandó, hogy itt szálljunk meg, ha a Newark reptérről indul vagy érkezik a gépünk. Komppal egyszerűen Manhattanbe juthatunk, miközben a vízről csodálhatjuk meg a Szabadság hölgyét vagy az Ellis szigetet.

 

New Jersey

New Jersey igaz nem képzi New York részét, a környék remek közlekedésének és New Yorkhoz való közelségének köszönhetően, mindössze 15 perc kompozást vesz igénybe, hogy Manhattanben lehessünk. Jó ha tudjuk, hogy Weehawken negyedből lehet a legjobb képeket készíteni a szemközti New York-i felhőkarcolókról, alias Manhattanhengeről. Szállásokat minden árkategóriában találunk itt.