Prostějov

2019. ápr. 24.2019. ápr. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Prostějov területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Penzion Moravia, Apartmán Flora és Penzion Majorka. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Prostějov területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Prostějov területén

9 134 Ft-tól
12 490 Ft-tól
15 286 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 14 913 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Prostějov városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 21 624 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 16 404 Ft körül alakult. Ez 9%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 17 896 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Prostějov városához a legközelebb eső repülőtér Brno Turany (BRQ) (46,97 km).

Utazás tervezése ide: Csehország