Yeroskipos

2019. ápr. 18.2019. ápr. 19.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Yeroskipos területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Alecos Hotel Apartments, Pandream Hotel Apartments és Kiniras Traditional Hotel & Restaurant. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Yeroskipos területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Yeroskipos területén

7 954 Ft-tól
13 688 Ft-tól
35 330 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 16 648 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Yeroskipos városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 49 203 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 24 417 Ft körül alakult. Ez 5%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 25 650 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Yeroskipos városához a legközelebb eső repülőtér Páfosz (PFO) (5,8km).

Utazás tervezése ide: Ciprus