Voroklini

2019. aug. 27.2019. aug. 28.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Voroklini területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Louis Beach Apartment, Vergi Apartments és Villa Andy. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Voroklini területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Voroklini területén

47 Ft-tól
83 Ft-tól
102 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 17 855 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Voroklini városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 34 282 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év augusztus hónapjában átlagosan 22 498 Ft körül alakult. Ez 4%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 23 407 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Voroklini városában az átlagos augusztus havi hőmérséklet 27,7 °C/81,8 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 32,9 °C/91,2 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga 6,7 °C/44,1 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Voroklini városához a legközelebb eső repülőtér Lárnaka (LCA) (11,88 km). További közeli repülőterek: Ercan (24,66 km)

Utazás tervezése ide: Ciprus