Poli Crysochous

2019. ápr. 24.2019. ápr. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Poli Crysochous területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Avra Family Maisonettes, Nicos & Olympia Apartments és Latchi Studio Apartment. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Poli Crysochous területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Poli Crysochous területén

68 227 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 11 930 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Poli Crysochous városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 24 606 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 15 659 Ft körül alakult. Ez 8%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 16 995 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Poli Crysochous városához a legközelebb eső repülőtér Páfosz (PFO) (35,51 km).

Utazás tervezése ide: Ciprus