Paralimni

2019. márc. 23.2019. márc. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Paralimni területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Gabriel Villa, Villa Elena és Villa Scarlet. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Paralimni területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Paralimni területén

230 113 Ft-tól
265 628 Ft-tól
322 786 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap április szokott lenni a maga 22 197 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Paralimni városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 50 314 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 32 556 Ft körül alakult. Ez 1%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 33 050 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Ciprus