Pano Platres

2019. ápr. 24.2019. ápr. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Pano Platres területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Jasmin House, Peter and Charoula és The River House. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Pano Platres területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Pano Platres területén

11 185 Ft-tól
13 422 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap július szokott lenni a maga 20 133 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Pano Platres városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 29 453 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 23 488 Ft körül alakult. Ez 1%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 23 892 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Pano Platres városához a legközelebb eső repülőtér Páfosz (PFO) (39,48 km). További közeli repülőterek: Ercan (64,61 km) Lárnaka (70,04 km)

Utazás tervezése ide: Ciprus